Miettisen matkassa mukavasti perille

Tilausliikenne Joensuun seudulta ympäri Suomen

Taksi, tilausajot ja kuljetus­palvelut ammat­titaidolla

Kun tarvitset luotettavaa kuljetuspalvelua, näppäile puhelimeesi Taksi- ja tilausliikenne J. Miettinen Oy:n puhelinnumero. Palvelumme ydintä on monipuolinen tilausliikenne Joensuun ja Pohjois-Karjalan seudulla, jonka lisäksi kyyditämme asiakkaitamme tilauksesta erilaisille matkoille ja retkille ympäri Suomen. Tarvitsitpa sitten taksikyytiä lähiseuduille tai 50-paikkaisen bussin pohjoisen ruskaretkeä varten, voit kääntyä meidän puoleemme. Muistathan varata tarvitsemasi taksi- tai bussikuljetukset ajoissa, mikäli retkenne päivämäärä on jo lyöty lukkoon.

Ota yhteyttä ja kysy kuljetusta

Tilausliikenne – näin me palvelemme

Olemme henkilö­kuljetusten luotettava ammattilainen, ja olemmekin kuljettaneet asiakkaitamme turvallisesti lähelle ja kauas jo vuosien ajan. Tilausliikenne­palveluihimme kuuluvat:

  • taksikyydit (tilataksi)
  • tilausajot
  • muut mahdolliset kuljetukset

Taksilla pääset kätevästi esim. lentokentälle, Joensuun keskustaan, sukuloimaan, asioimaan tai kierrättämään synttäri- tai polttariseuruetta.

Kalusto – näillä me palvelemme

Nykyaikainen, huollettu ja tietysti viihtyisä kuljetus­kalustomme vastaa monenlaisiin kuljetus­tarpeisiin. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön hyvin varustellun ja korkeatasoisen kaluston, joten matkanteko taittuu mukavasti. Kalustoomme kuuluvat:

  • 1+16-paikkainen bussi
  • 1+50-paikkainen bussi
  • 2 taksia

Kalustomme vakio­varusteisiin kuuluu jokaisella ajomatkalla ystävällinen, asiakas­palveluhenkinen ja mittavan ajokokemuksen omaava kuski.

Kuvia kalustostamme